مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به طرح هادی

با عرض سلام و خسته نباشید، طرح هادی روستا ما در کوهرنگ توسط کمیسیونی
متشکل شهرستان واستان مصوب شده ولی ایرادات فنی زیادی داره ازجمله باغات گردو را جزو طرح قرار دادن نزدیک به 600متر در حالی که 10متر فضای خالی نداره 2_مقداری زمین به طرح الحاق کردند که اولا نزدیک به یک کیلومتر با روستا فاصله دارد دوما شیبش نزدیک به چهل درصد است سوما تپه بالاش رانشی شده
3_مسیل ها و رودخانه ها رو بدون اینکه کانال بزنند و یا شیاری بزنن در نقشه ها بصورت سوری منحرف کردند
این در حالیست که زمین ما مسطح نزدیک امکانات آب برق وگاز هست معارض نداره ولی جز طرح هادی لحاظ نشده برای این ظلم بزرگ چکار باید کرد آیا میشه توسط دیوان ادارات مربوطه را مجبور به اصلاح این ایرادات فنی کرد، لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید در دیوان عدالت اداری ابطال و بازنگری را به طرفیت بنیاد مسکن بخواهید بهتر است از وکیل کمک بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر در صورت شکایت ، نتیجه نخواهید گرفت
شما باید به بنیاد مسکن مراجعه و درخواست تغیبر کاربری زمین را نمایید و

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

حضوری به بنیاد مسکن مراجعه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق بنیاد مسکن موضوع را پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
لازم است که به شکل حضوری به بنیاد مسکن مراجعه کنید و درخواست خود مبنی بر تغییر کاربری را به این بنیاد تقدیم کنید.