مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از سازمان سنجش

باسلام
نتیجه ازمون وکالت من رو زدن رسیدگی در هیات بدوی اصلا هم معلوم نیست بابت چه تخلفی چرا به کانون مراجعه میکنم میگن قبولی اما ممنوع از اعلام نتیجه نمیدونم چکارکنم شکایت کنم یا حضورا به سازمان سنجش مراجعه کنم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید حضورا به هیات بدوی سازمان سنجش در کرج مراجعه نمایید و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شاید تخلفی یا گزارشی برای شما رد شده است بهتر است حضوراً مراجعه نمایید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام
ابتدا شکایت خود را به سازمان سنجش پست کنید و یا از طریق اظهارنامه موضوع را منعکس و خواسته خود را مطالبه کنید، در مدت سه ماه اگر جوابگو نبودند در دیوان عدالت موضوع را مطرح بفرمایید
موفق باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق کانون موضوع را پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ابتدا اظهارنامه به سازمان سنجش ارسال کنید و خواسته خود را به شکل رسمی و قانونی مطرح کنید و شکایت خود را به نحو حضوری از طریق سازمان سنجش پیگیری کنید اگر بعد از مدت یک الی دو ماه نتیجه‌ای حاصل نشد از طریق دیوان عدالت اداری اقدام به شکایت کنید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

درخواست کتبی برای رییس کانون بنویس و هر روز برو جلو دفترش