مشاوره حقوقی رایگان - شراکت

سلام. تقریبا یک سال با بنده خدای توی یک کار شریک شدم. روز اول قرار شد شریک ام مبلغ 20میلیون و مشتری از او باشد و ماشین پخش از من باشد. توی خرابی و هزینه های ماشین با هم باشیم. حالا قصد کرده ایم از هم جدا بشم. من بهش میگم یا تو کل مشارکت مان (20میلیون و مشتری و ماشین) را بردار یا من. حالا ما باید چه کنیم؟ آفت ماشین چه می شود؟ هر کس به اندازه ای متفاوت از صندوق برداشت داشتیم.

پاسخ ها :

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام ، در خصوص شراکت شما باید قراردادی وجود داشته باشد که بدقت سهم هریک در آن پیش بینی شده باشد، از آنجا که نحوه تقسیم سود در شراکت شما قید نشده پس قرارداد مذکور شرعاً و قانوناً باطل بوده و اصطلاحاً به آن شرکت ابدان یا شرکت اعمال گفته می شود، فلذاپیشنهاد می شود که با صلح و سازش نسبت به حل مشکل خود اقدام نمایید، در غیر این صورت باید نسبت به دریافت اجرت المثل به ازای تلاش هر نفر و نهایتاً تهاتر آن اقدام نمایید.