مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز به عنف

سلام
بنده مجرد هستم در فضای مجازی با خانمی آشنا شدم.
در ابتدا به صورت جلسه ای صیغه میشدند و بعد کم کم ماهانه و بعد دوساله بادفترچه موقت قانونی
من هر بار که خواستم از رابطه خارج شوم ایشان با تهدید و ابروریزی گرفته تا التماس و ترفندهای زنانه بنده رو به ادامه رابطه کشوندن.
در اخرین صحبتها که بنده قاطعانه خواستار پایان رابطه شدم فرادش ایشان نقشه قتل من راکشیدند و خوشبختانه نقششون عملی نشد و چاقو درکمر من گیر کرد و ایشان فرار کردند.شکایت کیفری علیه ایشان تنظیم شد و درحال پیگیری است.
در همین حین ایشان با کمال پرویی رفتن از من به عنوان تجاوز به عنف شکایت کردند.
میخواستم بدونم که شکایت ایشان به جایی میرسد؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خیر؛ شکایت ایشان با توجه شرایط عنوان شده در متن سوال، بی‌نتیجه خواهد ماند.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به توجه به اینکه صیغه کردن آید شکایت نتیجه ای نخواهد داشت
و در دادگاه اعلام کنید که از اول صیغه شما بوده که صیغه های قبلی را خودتان می نوشتید که بعد از مدتی به دفترخانه مراجعه کرده اید.