مشاوره حقوقی رایگان - مراحل بعد از گرفتن مهریه

سلام و خسته نباشید .من دوسال هست که ازدواج کردم و همسرم مهریه منو که 101 سکه بود به طور کامل پرداخت کردن.البته من اقدام نکرده بودم و خودشون این کارو کردن.الان برای اینکه از عقدنامه این پاک بشه چیکار باید بکنیم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال به یکی از دفاتر اسناد رسمی مراجعه نموده و اقرارنامه رسمی دریافت مهریه را امضاء نموده و دریافت دارید . با امضاء اقرارنامه رسمی ، مهریه مندرج در نکاح نامه بی اثر و خنثی می گردد .