مشاوره حقوقی رایگان - راهنمایی

سلام خواهر بنده با اتفاق دوست و همسر دوست به مسافرت رفته راننده (همسر دوست خواهرم) بدون اطلاع خواهرم و همسرش مبادرت به حمل تریاک (جاسازی) میکند در قم خودرو شناسایی و دستگیر میشوند با و جود به عهده گرفتن تمام مسئولیت توسط راننده الان سی روز از بازداشت خواهرم با حکم قرار بازداشت میگذرد لطفا منو راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.پرونده خواهر شما مستلزم استخدام وکیل ومطالعه آن توسط وی است.به احتمال قریب به یقیین موضوع با چیزی که شما می فرمایید متفاوت است.یاالله