مشاوره حقوقی رایگان - در مورد عده صیغه موقت

سلام من 4 ماه صیعه اقایی شدم یبار نزدیکی داشتیم و در طول 4 ماه رفت و دیگه ندیدمشون تا اینکه محرمیتمون هم تموم شد ایا باید عده نگه دارم یا اینکه میتوانم محرم دیگری بشوم چون حدود 4 ماه رابطه نداستیم ؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. برفرض داشتن عادت ماهیانه، دوطور یا حدودا دوماه. درصورت نداشتن عادت45 روز میبایست عده نگه دارید.

سالار عباسی

جناب آقای سالار عباسی :

سلام کاربر گرامی مطابق ماده 1152 قانون مدنی، عدّه‌ی فسخ نکاح و بذل مدت و انقضای آن در مورد نکاح منقطع در غیرحامل دو طُهر است مگر اینکه زن با اقتضای سن، عادت زنانگی نبیند که در این صورت 45 روز است.
بنابراین در صورت داشتن عادت ماهیانه باید دو عادت ماهیانه کامل داشته باشید و در صورت نداشتن عادت ماهیانه و عدم بارداری، مدت 45 روز از اتمام مدت صیغه سپری شود.