مشاوره حقوقی رایگان - صرف نظر از شهادت

باسلام. بنده بدون اطلاع از اموال یکی از فامیلهای دورم که یک کارگری در ساخت و ساز منزلش بعلت حادثه ریزش فوت کرده برای نداشتن درامدش در دفتر وکیل بعنوان شاهد معرفی شدم اما درحال حاضر فهمیدم که طرف اموال داره و هرچه گفته بخاطر فرار از پرداخت دیه دروغ بوده است میتوانم شهادتم را پس بگیرم چون وجدانم اذیتم میکند

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام بله لایحه بدهین شهادتتون استرداد کنید و بگویید اشتباه شده بنا به دلایل ….

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله امکان‌پذیر است و میتوانید یا در قالب لایحه یا بنحو حضوری نسبت به استرداد شهادت خود اقدام کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله می‌توانید به شعبه مراجعه نمایید اگر سوء نیتی نداشته باشید امکان‌پذیر است

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

شهادت باید در دادگاه باشد وشهادت در دفتر وکیل اثری ندارد