مشاوره حقوقی رایگان - آزادسازی سند بازداشتی

باسلام .بنده یک سند بازداشتی دارم که متهم اعلام کرده یک سند دیگری را جایگزین نموده لذا جهت ازادسازی سند راهنمایی بفرمایید . درضمن سند بصورت نیابتی در شعبه دیگری بازداشت شده است.ازکدوم شعبه بایستی اقدام کنم.ممنون از شما بابت راهنمایی که میفرمایید .

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. درخواست تبدیل سند بازداشتی را به شعبه اصلی اعلام فرمایید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

به شعبه مراجعه کنید اگر بازپرس یا قاضی مربوطه با تغییر تضمین موافقت کرده باشد می‌توان جایگزین کرد در غیر این صورت خیر