مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارشناس تصادف

سلام
برای شکایت از کارشناس عالی تصادف که نظریه اشتباهی داده به کدام مرکز باید مراجعه کرد؟
در مرکز کارشناسان و کارشناس رسمی دادگستری همچین کارشناسی وجود نداشت. شورای حل اختلاف کارشناس رو انتخاب کرده. در ضمن کارشناس سرهنگ بوده و فقط روی مهرش اسم و کد کارشناسی هست که هرچقدر پیگیری کردم همچین شخصی پیدا نکردم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به شعبه ارجاع دهنده رجوع شود

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

قطعا عضو کانون کارشناسان یا مرکز کارشناسان میباشد از این دو مرجع استعلام وشکایت کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شماره پروانه کارشناس را از طریق شعبه مربوطه شورای حل اختلاف اخذ کنید و نسبت به استعلام اقدام کنید.