مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارشناسی

با سلام و خسته نباشید وقتی یک کارشناس تصادفات در یک استان به بی عدالتی در کارشناسی معروف باشه طوری که تا اسم ایشان در کارشناسی ها برده میشود فاتحه طرف مقابل خوانده شده (این شخص رشوه گیر است) طوری که بنده یک تصادف کردم و ایشان یکی از اعضای هیات کارشناسی بود. و به ضرر بنده نظر داد و دادگاه بر اساس نظر ایشان بنده را محکوم کرد. و حتی به رییس کانون کارشناسان هم صحبت کردم که فلان کارشناس شما در حق بنده ظلم کرده و ایشان گفت به همین نظر کارشناس تمکین کن که وگرنه برای شما بد تمام میشود. طوری که این کارشناس حتی همکاران خودش هم از ایشان میترسند. و هر نظری ایشان بدهد تا 10 کارشناس دیگر هم بیاید باید از ایشان تبعیت کنند. این کارشناس اینقدر نفوذ دارد که اعضای هیات مدیره کانون هم هستند.
یک ضرب المثل هست میگوید (شتر را کردند محافظ پنبه دانه) حکایت این کارشناس هست. خواهشن استدعا دارم بنده را راهنمایی بفرمایید چکار کنم . در ضمن بنده درمورد نحوه تصادف و کارشناسی از طریق همین سایت سوال کردم که جواب خود شما این بود که در کارشناسی نفوذ کردند به همین راحتی..

پاسخ ها :

مجید  شعبانی حمید آبادی

مجید شعبانی حمید آبادی :

استان :

سلام.در صورت وقوع تخلف از جانب کارشناس اعم از شکلی یا ماهوی شما میتوانید از طریق دادستان کانون کارشناسان طرح شکایت کنید که حتما رسیدگی و اعلام نتیجه میشود