مشاوره حقوقی رایگان - تهدید شده به مرگ

سلام من یه پدر دارم که نظامی هست و آشنا به قوانین و این شخص از حرمله بی رحم تر هست
دست بزن داره ولی وقتی میخواد کتک بزنه من یا مادرمو متکا میذاره روی صورتمون که نتونیم نفس بکشیم و اینجوری شکنجه میده و یه بار با پاهاش کوبید قلبم که نزدیک بود ایست قلبی کنم و مشکل اینجاست طوری کتک نمیزنه که کبود شه یا اثرش بمونه تا نتونیم بریم پزشک قانونی شکایت کنیم و نتونیم اثبات کنیم. و جدای از شکنجه جسمی ، مدام تهدید به مرگ میکنه و میگه من پدر هستم قانون بهم حق داده سرتو ببرم و چندین بار منو خیلی جدی تهدید به مرگ کرده همچنین فحشای ناموسی میده و تهمت ناروا میزنه میگه منکه میدونم تو تنها باشی میری سوتی میدی البته ایشان یک پرونده داره در دوران نوجوانیش که تیمارستان بستری شده و هر روز تاکید میزنه من سلطان و رئیس این خونه هستم همه شما تحت سلطه منید و حق ندارید بدون اجازه من یه لیوان آب بخورید. من میخوام ازش شکایت کنم ولی میترسم قانون طرف اونو بگیره چون هم نظامی هست و درجه بالایی داره و هم اینکه قانون پدری که فرزندشو بکشه رو مجازات نمیکنه دیگه چه برسه به شکایت ... لطفا بگید چیکار کنم ؟ من خیلی به کمک نیاز دارم میترسم یه روز تهدیدشو عملی کنه و همین الانم یه روز خوش ندارم از دست توهین و شکنجه هاش لطفا یه راه بدید ممنونم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است