مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از پدر

سلام وقت بخیر
پسری 22 ساله هستم من از بچگی مدام مورد تمسخر و آزار و اذیت و فحاشیو توهین و کتک توسط پدر قرار گرفته ام چند سال پیش هنگام دعوا پدر و مادرم من آمدم جلو و هر دو را دعوت به آرامش و .. نمودم اما یک سیلی به گوشم زد هنوز که هنوزه سر درد دارم چند روز پیش مرا تهدید به سر بریدن نمودن و امنیت جانی و آرامش روانی ندارم
لطفا راهنمایی ام کنید ؟؟؟
ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید تا به کمک تان بیاید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اورژانس اجتماعی پیگیری کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید تحت عنوان تهدید اقدام به شکایت نمایید اما امکان نتیجه پایین است ترجیحا با اورژانس اجتماعی 123 تماس بگیرید

امين  امينی زارع

جناب آقای امين امينی زارع :

كبير شده ايد و مي توانيد براي استقلال اقدام نماييد