مشاوره حقوقی رایگان - اعلام بدهی اب و برق توسط موجر به مستاجر 4 ماه پس از تخلیه

سلام. خانه ای مستاجر بودم که موجر برای یکروز تخلیه دیرتر فرصت نداد که بروم تسویه بگیرم. خودش وبنگاهی با توجه به میانگین قبوض یک میلیون وپانصد هزارتومان بابت 43 روز مصرف قبوض در میاندوره گرو گذاشتند. و عکس از کنتوراب و برق و گاز بعلاوه ویدیو گرفتم و برایذمستند بودن تاریخ قرائت ها روی ایمیل ارسال کردم. بعد از تخلیه موجر دیگه نرفته صفرکنه بعد 60 روز هم خودش مصرف کرده و، قبوض صادره مربوط به مصرف مبدا 43 روز قبل از تخلیه و دوماه بعد از تخلیه، قبوض را برده شورای حل اختلاف که 5 میلیون تومن، () بعنوان مثال روز تخلیه تلفن گویا با حضور خودش بدهی تلفن میان دوره79هزارتومن. اما 300 هزارتومن هم خودش مصرف کرده، توخونه کلی مصرف برق و جوشکاری و تعمیرات کرده، من که دیگه تو اون شهر نیستم یکباره یه پیامک ثنا اومده که حکم غیابی محکوم شدم.به پرداخت. متاسفانه در جلسه غیابی هیچ توجهی بتاریخ تخلیه و تاریخ قبوض ایشان ننموده اند. براحتی مشهوده که بیش از60 درصد تعداد روز مصرف بعد از تخلیه بوده. الان کرمانشاه هستم و پرونده شیراز است. رفت وبرگشت شیراز همین اندازه هزینه داره چطور میتونم غیرحضوری دفاع کنم؟ ممنون

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. ازطریق دفترخدمات قضایی شهرتان به رای درخواست واخواهی داده و مستندات خویش را طی یک لایحه بصورت مشروح از طریق دفتر خدمات قضایی ارسال کنید.
دردفاعیه تاریخ تخلیه و شماره کارکرد قبوض را تا آن موعد ذکر وازشورا درخواست کنید میزان کارکرد را تا آن تاریخ برحسب کیلو وات و… که درقبوض درج میگردد مشخص نمایند. تارقم دقیق مصرف شما محاسبه گردد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جهت ارائه اظهارنظر دقیق حقوقی لازم است که مدارک و مستندات مورد بررسی قرار گیرند‌.