مشاوره حقوقی رایگان - صدور اجراییه چک

با سلام
با فردی قرارداد مشارکت مدنی در سرمایه گذاری و فعالیت ارز دیجیتال منعقد کردم ، در زمان امضاء قرارداد چکهایی صیادی بابت مبلغ پرداختی گرفتم ، که نامبرده روی همه چکها نوشته است بابت قرارداد شماره... یا بابت قرارداد مورخه ....،
ایا این چکها از منظر صدور اجراییه چک قابل پیگیری است ؟

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

اگر چک‌ها بابت ضمانت انجام تعهد قرارداد بوده است باید عدم انجام تعهد اثبات شود