مشاوره حقوقی رایگان - سوال در مورد تعدیل اجاره سرقفلی و نحوه دادخواست به مالک جدید برای بستن قرارداد

با سلام
مغازه ای متعلق به پدرم که دارای سرقفلی سال 56 میباشد البته 4/5دانگ سرقفلی میباشد و 1/5 دانگ سند به نام پدرم میباشد. سال 96 یکی از مالکین سهم ملکیت خودش را فروخته به شخص دیگر که ایشان درخواست تعدیل اجاره بها دادند پس از تعدیل اجاره در طی مراحل داداگاه وقانونی ایشان از گرفتن اجاره امتناع کردند بنده اظهار نامه هم برایش ارسال کردم که شماره حساب بدهد که جوابی نداد. مجبور شدیم اجاره معوقه را با هزینه دادرسی به حساب صندوق دادگستری واریز کردیم، و بعد از آن اجاره را به مدت 3 سال به حساب صندوق امانات بانک مرکزی واریز و پس از ثبت در محضر یک نسخه برایش پست شده است. الان بعد از 3 سال دوباره دادخواست تعدیل داده و پرونده در حال برسی و تعین کارشناس میباشد. سوالم اینه که در زمان دادرسی ایا نیاز هست که اجاره واریز بشه یا باید منتظر رای دادگاه باشیم؟ وسوال دیگرم اینه که بعداز گذشت 3 سال الان جواب اظهار نامه سال 98 روداده و شماره حساب اعلام کرده، که در جواب به ایشان طی یک اظهار نامه اعلام کردیم که به دلیل عدم پاسخ و امتناع از اجاره، اجاره به صندوق دولت واریز گردیده، ایا این رویه رو درست انجام دادیم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر
ابتدا باید رای قطعی صادر شود تا مبلغ اجاره سرقفلی مشخص گردد