مشاوره حقوقی رایگان - مالکیت معنوی

باسلام بنده طراح گرافیکی هستم و علامت های تجاری شرکت ها و برند ها را طراحی میکنم آیا به عنوان یک طراح میتوانم لوگو و علامت های تجاری که طراحی میکنم ثبت کنم و در وبسایت ها نمایش دهم و در معرض فروش قرار دهم و بعد از فروش مالکیت آن را به خریدار انتقال دهم؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
مالکیت آن لوگو برای اشخاصی است که آن لوگو را برای آنها طراحی کرده اید

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

برای ثبت یک علامت یابرند باید جواز تاسیس یا پروانه بهره برداری داشته باشید