مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از نام و عکس من در اینستاگرام

با عرض سلام و خسته نباشید.
اینجانب یک طلبه علوم دینی و فعال انقلابی هستم که در اینستاگرام با استفاده از نام و تصویر من که تصاویر در پیج خودم بود که با پیج خودم فعالیت های دینی انجام می دهم فردی از 3 سال پیش شروع به سوء استفاده از نام و عکس من و مادرم نمود و شروع به ساختن پیج های متعدد و در تعداد بالا نمود و با آنها به تبلیغ علیه مقدسات و نظام اسلامی پرداخت. ما 3 سال پیش از او شکایت کردیم اما او را پیدا نکردند. تمام خانواده و دوستان من نیز در جریان این موضوع بودند و بارها هم اعلام کردیم که این پیج ها فیک هستند. حال پس از 3 سال متوجه شدم علیه من در دادگاه انقلاب حکم غیابی صادر شده است. آیا پس از واخواهی با ارائه صحبت هایم و دفاع از خودم و قرائنی که موجود است و سوابق انقلابی و دینی ام که مبنی بر وفادار بودن من به دین و مقدسات است، من تبرئه خواهم شد؟
ضمنا من حاضرم هرآنچه دادگاه میخواهد از جمله تلفن همراهم و سوابق اینستاگرامم و هرآن چیزی که دادگاه بخواهد را جهت اثبات اینکه صاحب این پیج ها من نیستم در اختیار دادگاه قراردهم.
باتشکر از همه شما عزیزان.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله ممکن است
بلافاصله واخواهی نمایید و به شکایت مطرح شده سابق استناد نمایید و مستندات و دلایل خود را ارائه نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه رای غیابی است می‌توان واخواهی کرد مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید