مشاوره حقوقی رایگان - دریافت خسارت

با سلام و احترام
آیا با فروش وسیله ی نقلیه، موصوع دریافت خسارت از شرکت های گارانتی از بین میرود؟ بنده وسیله ای داشتم که در مدت زمانی که گارانتی بود انجین آن خراب و مجبور به تعویص قطعات انجین شدم و شرکت گارانتی قطعات رو داد، بنده وسیله رو فروختم با قیمتی پایینتر از قیمت واقعیش در بازار زعلت باز شدن انجین ولی از شرکت تولید کننده که گارانتی کرده بود بابت افت و مدت زمان خواب شکایت کردم میخواستم بدونم موضوع افت قیمت با فروش وسیله نقلیه از بین میرود؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات مطروحه جهت اظهار نظر دقیق حقوقی نیازمند بررسی اسناد ومدارک واخذ توضیحات بیشتر است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر از بین ‌نمیرود
ولی بعد از فروش مال ، شما دیگر مالک و ذینفع محسوب نخواهید شد
و خریدار جدید به عنوان قائم
مقام ، باید دادخواست مطالبه اقامه نماید