مشاوره حقوقی رایگان - دریافت خسارت

با سلام.یک عدد چک داشتم که بر روی آن 150میلیون تومان به اشتباه نوشته شده بود ولی در سیسیتم صیاد 45500000تومان ثبت شده و طرف مقابل هم تایید کرده است.متاسفانه با اشتباه دادگاه اجرائیه برای 150ملیون تومان کشیده شد وبنده جلب شدم و مجبور شدم مبلغ را واریز نمایم.حالا چجوری میتونم این پولو پس بگیرم؟؟؟شاهدم دارم که طرف قبول داره چک 45500 هست ولی گفته چون طول کشیده این کارو کرده و خودش با سودش حساب کرده شده 150ملیون تومان.چطور میشه هم پولمو بگیرم هم خسارتی که بابت مسدودی حساب و معنوی به من زده؟؟؟؟؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام
میتوانید مطالبه وجه به استناد ایفای ناروا و مطالبه کلیه خسارات را از طرف مقابل مقابل بخواهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است آری می‌شود و امکان پذیر است