مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک مشاع توسط شریک

با سلام
بنده 3 دانگ از ملکی را در سال 94 با قولنامه عادی از وکیل مالک 3 دانگ (شخص آ) خریداری نمودم ولی نسبت به انتقال سند ملک اقدامی نگردید تا تاریخ امروز ، در سال 96 اظهارنامه ای به مالک 3 دانگ دیگر (شخص ب) که در ملک ساکن بود ارسال و خریداری کردن ملک و تعیین وضعیت اجاره بها و ملک را از ایشان خواستار شدم که ایشان جوابی به بنده ندادند. امسال مالک 3 دانگ دیگر (شخص ب) دادخواست افراز ملک و بعد مزایده و فروش ملک را نسبت به سهم بنده و به نام مالک سندی 3 دانگ (شخص آ) که به بنده ملک را واگذار نموده انجام داده و بدون اطلاع بنده و با ابلاغ به مالک سندی، 3 دانگ (شخص آ) ملک را در مزایده خریداری و بعد 6 دانگ آنرا واگذار مینمایند.
با توجه به اینکه بنده مالکیت خود را به شریک مشاعی خود (شخص ب) طی اظهارنامه اطلاع رسانی کرده بودم
آیا امکان شکایت کیفری درخصوص اقدام به مزایده و واگذاری ملک توسط ایشان تحت هر عنوان امکان دارد؟؟؟
بابت توجه شما سپاسگزارم

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
باید معترض ثالث میشدید و البته الان هم قانونا میتوانید اقداماتی انجام دهید و البته چون موضوع تخصصی میباشد بهتر است به وکیل مراجعه تا اقدامات قانونی را برایتان انجام دهد