مشاوره حقوقی رایگان - مستمری متوفی

سلام پدرم بیست ساله که فوت شده. توی این مدت مادرم حقوق پدرم دریافت می‌کنه. خیلی زحمت بچه ها رو کشیده.. من دخترم بیست و هشت ساله هستم. و ادعایی برای دریافت حقوق پدرم ندارم. با یه اقایی صیغه هستم. ولی تحت پوشش بیمه پدرم هستم‌. حالا خواهرم از شوهرش جداشده . میخواد حقوقو بیمه پدر بهش برسه. مادرم ماهانه هفت میلیون و نهصد حقوق پدرم میگیره . چقدرش به خواهرم میرسه؟
خواهرم میگه میرم تامین اجتماعی اطلاع میدم که تو صیغه هستی حقوق تو رو قطع کنن . به خودش بیشتر برسه. میتونه همچنین کاری کنه؟ میگه از محل استشهاد جمع میکنم که تو شوهر داری .. توی شناسنامه من چیزی قید نشده و رسمی نیست ازدواجم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می تواند
اگر صوری صیغه شده باشید به شما تعلق نمی گیرد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق سازمان تامین اجتماعی تماس بگیرید تا راهنمایی شوید 1420