مشاوره حقوقی رایگان - طلاق زن ناشزه

با سلام و وقت بخیر بنده حدود 16 ماهه جدا از همسرم زندگی میکنم منزل برای خودم بود یعنی خودم خانه را خریدم شوهرم بعد از 21 سال زندگی به دلایل واهی منزل ترک کرده و بدلیل نا آگاهی من حکم ناشزگی من گرفته اونقدر بیمسیولیت هست که طی این16 ماه یکمرتبه سراغ فرزند خود را نگرفته و مهریه من 1 سکه پیش و 20 ماه یه دونه بریده شده الان من چطور میتونم از این آقا طلاق بگیرم هیچی هم نمیخوام ازش حتی نفقه به دختررمم نداده طی این 16 ماه

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
طی لایحه اعلام آمادگی کنید‌جهت‌ تمکین
طلاق دشوار است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید با توجه به این که زوج منزل را ترک کرده و شکایتی مبنی بر ترک انفاق داشته باشید و با استناد به آن درخواست طلاق دادید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید به جهت غیبت 16 ماهه دادخواست طلاق بدهید.
و اگر دادگاه موافقت نکرد با اعلام کراهت از زوج و با بذل مهریه طلاق بگیرید