مشاوره حقوقی رایگان - دعوای خانواده

من چندساله باهمسرم زندگی میکنم وهرچه ازدستم میومدکردم تایه زندگی آبرومندانه ی داشته باشیم الان نه ساله وبازنم یه دعوای جزئ کردیم ووقتی من رفته بودم سرکار زنم با دوز کلک برام نقشه کشیدن وبا چاقو پای خودش رابریده وگفته که من کردم توهین وضرب شتم کردم وبه پلیس زنگ زده که شوهرم مرا...کرده وبامادروبرادرش ازمنزلم رفته والان درخواست تمکین کردم البته اتهامات مورد قبول دادگاه نشده وتازه فهمیدم به گفته پسر7ساله ام که بهمراه مادرش میرفت بهم خیانت کرده ومرد قریبه را به منزلم آورده وباهم رابطه داشتن والان هم به من میگه این بچه هست دادگاه قبول نمیکنه تازه اگرمن اززیرچندنفربیام بیرون بایدمهریه ام رابدی چون قانون میگه میشه یه راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر خود زنی کرده باشد از طریق پزشکی قانونی قابل تشخیص است.
در خصوص خیانت می توانید به دادگاه مراجعه کنید و با عنوان رابطه نامشروع شکایت کنید و درخواست پرینت پیامک ها و تماس ها را بدهید و همچنین درخواست ارجاع به پزشکی قانونی نیز می توانید بدهید.

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. باعنایت به اینکه به محض عقد زن مالک مهر میشود،وتخلف بعدی وی مانع استحقاق قبلی وی(مهریه) به کیفیتی که مطرح فرمودید نمیشود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در خصوص مهریه با توجه به این که 1 دین مالی می‌باشد می‌بایست پرداخت شود