مشاوره حقوقی رایگان - دعوای خانوادگی

سلام من همسرم زنی خودسر است به هیچ وجه حرف گوش نمی دهد هر جا بخواد می‌رود فحاش است به پدر مرحومم و مادرم توهین هرچه دوست دارد می‌گوید تهمت میزند فرزندانم کتک می‌زند چون ارث پدری دارد همیشه می‌گوید من نیاز به تو ندارم تمکین نمی‌کند تا دعوا می‌شود خودش را می‌زند بعد زنگ می‌زند کلانتری بیاد میگه شوهرم مرا زده به دروغ می گوید من امنیت جانی ندارم با این زن من باید چکار کنم بیست ساله با چنین شخصی دارم زندگی میکنم دوتا بچه دارم شما چه راهنمایی میکنید من باید چکار کنم ممنون

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد ومدارک جهت اظهارنظر دقیق حقوقی موضوع از جوانب مختلف قابل بررسی می باشد

لیلا برزگر

سرکار خانم لیلا برزگر :

سلام میتوانید الزام به تمکین بخواهید
درصورت نیاز به مشاوره اختصاصی رزرو فرمائید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید الزام به تمکین ایشان را از مقام قضایی درخواست نمایید همچنین می توانید در خصوص عدم حسن معاشرت ایشان از دادگاه اقدام مقتضی نمایید
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر و راهنمایی های بهتر درخواست مشاوره نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که تمکین نمی کند و منزل مشترک را رها کرده می توانید دادخواست الزام به تمکین بدهید .
در خصوص طلاق اگر قصد ادامه زندگی مشترک را ندارید اگر میزان مهریه زوجه کمتر است می توانید دادخواست طلاق بدهید.
اگر مهریه زوجه بیشتر است به نحوی رفتار کنید تا مهریه خود را مطالبه کند و سپس بعد از تعیین تکلیف در خصوص مهریه درخواست طلاق دهید یا اینکه صبر کنید تا زوجه جهت طلاق اقدام کند.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

برای الزام به تمکین ایشان میتوانید اقدام کنید و توجه داشته باشید شما به عنوان زوج میتوانید وی را طلاق دهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام با این شرایط اقدام قضایی وضعیت را بدتر میکند. بهتر است توافقی و از طریق مشاوره مشکل برطرف شود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

می تواند با پرداخت حقوق مالی اش او را طلاق دهید یا توافقی جدا شوید.

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام به نظر اگر تفاهم ندارید برای طلاق توافقی اقدام کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛
رفتار ایشان ناشایست و دارای بیماری روحی و افسردگی شدید می باشد در صورت عدم سازش با یکدیگر یا بصورت توافقی از هم جدا بشید یا با گذر زمان و در صورت ممکن دادخواست الزام به تمیکن از ایشان مطرح نمایید و شرایط امورات قضایی رو جوری جلو ببرید که ایشان برای طلاق توافقی رضایت دهند بیقین متأسفانه خانمی که زندگی را برای فرزندان خودش در تنگنا قرار میدهد و روح و روان بچه هایش برایش مهم نیست زندگی کردن با چنین شخصی مشکل خواهد بود و زمانی از رفتار خودش منصرف خواهد شد که پشیمانی فایده ای ندارد و شما اورا نمی پذیرید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما باید اول خودتان به مشاور خانواده مراجعه کنید بعد اگر شد ایشان را به مشاور معرفی کنید و اگر نشد حق طلاق با مرد است هروقت بخواهد می تواند او را طلاق دهد