مشاوره حقوقی رایگان - نمای پشت ساختمان

سلام خدا قوت
ساختمان ما شمالی و حیاط جلو هست
ته سالن نورگیر به دیوار راه پله داخل هال داریم که به طرف واحد ساختمان پشت منزل ما هست
ساختمان پشت منزل ما جنوبی و حیاط عقب و درب حیاط کوچه دیگری باز میشود
ساختمان پشت ساختمان ما شاکی که نورگیر شما نمای خوبی ندارد رنگ کنید یا اقدام قانونی انجام میدهم
خودشان باید نما سازی کنند یا ما باید انجام دهیم
در ضمن ساختمان ما دو طبقه و ساخت پشت ساخت ما سه طبقه
سپاس از پاسخگویی

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
آنها چنین حقی ندارند
توجه داشته باشید در صورت امکان بهتر است دوستانه نسبت به رنگ آمیزی اقدام کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که ساختمان شما مطابق جواز ساخت ساخته شده باشد طرف مقابل اگر ادعایی دارد می‌بایست از طریق دادگاه محترم اقدام نماید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. درصورتیکه نصب پنجره توسط شما درحریم ملک خود و قبل از انتهای زمین خویش وبافاصله از دیوار انتهایی باشد. بلامانع است. وملک مجاور فقط درصورتیکه از این بابت خسارت جانی یا مالی به وی امکان ورود داشته باشد با تایید کارشناس رسمی ودادگاه میتواند شما را ملزم به رفع تهدید کنند.