مشاوره حقوقی رایگان - نصب پرده پارچه ای داخل تراس

سلام. من داخل آپارتمانی زندگی می کنم که از ساختمان روبه رو دید داره و من برای راحتی و آزادی خودم و دخترم پرده ای پارچه ای در تراس به صورت متحرک با استفاده از یک طناب نصب کردم که فقط شب ها که داخل منزل دید بیشتری داره استفاده می کنم و پرده را می کشم اندازه این پرده به اندازه قد خودم است ولی اعضای هیئت مدیره ساختمان گیر دادند که به خاطر نمای ساختمان پرده را بردارم آیا من باید حرف آن ها را گوش کنم ؟

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اگرتاثیری در ظاهر ساختمان دارد موظف به رفع آن میباشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله
شما باید پرده را داخل واحد خود نصب کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله شما نمی‌توانید قسمت‌های مشای ساختمان را تصرف کنید اما در قسمت اختصاصی خود می‌توانید اقدام نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در مشاعات ساختمان است و مزاحمتی برای ملک ایجاد کرده و بدون رضایت ساکنین دیگر باشد باید آن را برطرف کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

روی تراس نباید پرده بزنید وقتی میایید داخل تراس خودتان را بپوشانید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در قسمت اختصاصی و برای آسایش ساکنین هر اقدامی را میتوانند انجام دهند.

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام خیر شما در ملک خود هر تصرفی می توانید بکنید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام، چنانچه پرده نصب شده در قسمت اختصاصی محسوب میشود مانعی ندارد

محمدعلی زارع

جناب آقای محمدعلی زارع :

شما میتوانید از داخل ساختمان پرده را نصب کنید

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

بدون شک نمای یک آپارتمان جزو بخش‌های مشاع آن محسوب می‌شود و طبق قانون تملک آپارتمان هرگونه تغییری در آن نیاز به موافقت همه ساکنان ساختمان دارد اما در موضوع سوال شما به نظر نصب یک پرده سیار که فقط در ساعات شب از آن استفاده و در رویت است شامل این امر نمی‌گردد

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

شما میتوانید در شب باتوجه به اینکه تاثیری بر نمای ساختمان ندارد از پرده استفاده کنید و در روزها پرده را جمع کنید و کنار بزنید