مشاوره حقوقی رایگان - الحاق زمین مجاور ملک به سند تکبرگ ملک مسکونی

وقت بخیر
جدیدا متوجه شدم که زمین مجاور ملک من، جزء پلاک اولیه همین ملک بوده (طبق سند اولیه سال 1315) اما حدود 40 سال است که ملک همسایه با باز کردن در و پنجره به درون این زمین آن را به صورت حیاط پشتی منزل تصاحب کرده است و به هیچ عنوان حاضر به صحبت کردن در این خصوص نمی باشد.
به اداره ثبت مراجعه کردم و گفتند که چون سند ملک من تکبرگ است امکان الحاق این زمین به ملک من وجود ندارد.
می خواستم بدونم من چطور می تونم این زمین رو وارد سندم کنم؟
از راهنمایی شما بسیار ممنونم.

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. باطرح دعوی در دادگاه واثبات ادعای خویش،دردرجات بعدی امکان اصلاح سند مالکیت شما وجوددارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
اصولا امکانپذیر نیست
جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی جزئیات میباشد