مشاوره حقوقی رایگان - تخلف خواهان و وکیل او

با سلام
اینجانب در پرونده حقوقی ابطال اجرائیه چک برگشتی خوانده می باشم. در جلسه رسیدگی بدوی خواهان حضور پیدا نکرد و وکیل او که وکیل پایه 1 دادگستری می باشد شرکت نمود. آقای وکیل لوایح متعددی نیز در پرونده ثبت نموده اند. امروز که برای مطالعه پرونده به شعبه مراجعه کردم دیدم وکالتنامه ای که وکیل در پرونده گذاشته به وکالت از خواهان علیه شخص دیگری در شهر دیگری است و اصلا آقای وکیل از خواهان در این پرونده وکالت ندارد و در واقع هیچ سمتی در پرونده ندارد. لایحه ای روی پرونده گذاشتم و این موضوع را توضیح دادم. احتمال می دهید نظر دادگاه چه خواهد بود؟ آیا جلسه رسیدگی برگزار شده ابطال می شود؟ آیا رای بر بی حقی خواهان داده می شود؟ اصلا چرا باید وکیل چنین تخلفی بکند؟ ضمنا بنده مطمئن هستم که ارائه قرارداد وکالت اشتباه، سهوا نبوده و اصلا وکالتی در این پرونده به آقای وکیل داده نشده است. با شعبه صحبت کردم و مدیر شعبه گفتند که این لایحه را ارسال کنم تا قاضی نظر بدهند.

پاسخ ها :

مریم یزدان بین

سرکار خانم مریم یزدان بین :

درست متوجه منظورتون نشدم جملتون مبهم هست. وکالت از خواهان علیه شخص دیگر در شهر دیگر به چه معنی منظورتون هست؟ اگر وکالت از خواهان هست که ایشون وکیله خواهان به حساب میان مضافا اینکه دادگاه قبل از شما اول احراز هویت کرده و بعد وکالت ایشون رو پذیرفته چون در صورت مغایرت اسم موکل با وکالتنامه وکیل، سیستم ارور میده و وکالت ثبت نمیشه.
در صورتی که ایشون واقعا وکیل خواهان نباشن اگر وقت رسیدگی نزدیک باشه تجدید میشه تا به خواهان ابلاغ بفرستن که یا خودش یا وکیل انتخابی در جلسه شرکت کنه. در غیر اینصورت که نیاز به تجدید نیست و صرفا ابلاغ میفرستن.

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. دادگاه میبایست به خواهان ابلاغ و امکان تشکیل جلسه مجدد دادرسی وجود دارد.