مشاوره حقوقی رایگان - جرح شاهد

جرح شاهد یعنی چه ؟
راههای جرح شاهد چگونه است ؟
شاهد کسی است که خود ناظر وقوع حادثه باشد یعنی خود شاهد با چشمان خودش چیزی را که دیده بگویید درست است ؟
پس چرا عنوان میشه شاهد کسی که از وقوع امری یا چیزی خبر داشته باشد یا آگاه باشد ؟؟؟؟
کسی که از وقوع امری یا چیزی کاملا مطلع و آگاه باشد ولی به چشم خود ندیده باشد اما به آن امر کاملا اطمینان داشته باشد به واسطه شناخت و آگاهی که از شخص و یا محل زندگی و ...مطلع است به عنوان مطلع باید عنوان شود نه شاهد درست است ؟
پس اینکه شاهد به وقوع امری آگاه باشد اما هنگام وقوع حضور نداشته باشد و با چشمهای خودش ندیده باشد نمی توان شاهد عنوان کرد درست است ؟
لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام.
1:جرح آوردن هرگونه دلیل،طرح سوال وادعا توسط طرف مقابل به شخص شاهد است.
2:بله.
3:بله.
4:بله

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است