مشاوره حقوقی رایگان - شهادت

با سلام خدمت کارشناسان عزیز
ما یه درگیری چند ساله ای داریم که با پسر دایی ها اختلاف داریم
از انجایی که یه شکایتی تنظیم شده علیه بنده به عنوان فوش به ناموس و ...
دادگاه از طرفین شاهد خواسته اینها هم رفتن عمو خودشان که دایی بنده هم میشه شهادت داده بهشون از انجایی که دایی بنده که عموشون میشه معتاد هم هست چیکار میتونیم بکنیم که این شکایت و شهادت رد صلاحیت بشه

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

همینکه معتاد و عموی انها باشه کفایت میکنه که شاهد را جرح کنید

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

اگر شاهد معتاد هستند یا سابقه دارند جرح شهود کنید

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

دوست عزیز ایراد جرح شاهد باید در جلسه ی دادگاه صورت بگیره اگه پرونده ی شما از دادسرا فعلا به دادگاه ارسال نشده باید بعداز ارجاع در جلسه ی اول ایراد جرح بگیرید و اثبات کنید که صلاحیت شهادت نداره.ولی تنها معتاد بودن کافی نیست اگر متکدی باشه یا به اصطلاحی کارتن خواب ایراد محسوب میشه درغیراینصورت خیر

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شاهد را جرح نمایید و اعلام نمایید که شاهد شرایط قانونی شهادت را نخواهد داشت

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام به استناد اعتیاد و مدارکتان شاهد را جرح کنید

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

بایست به استناد دلایل دیگر شاهد را جرح کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
می توانیددهمین ایراد را در روز رسیدگی دادگاه مطرح نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اقدام به جرح شاهدین کنید و استناد به تاثیر اعتیاد آنها بر شهادت کنید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

جرح به شاهد وارد کنید که معتاد است و اختلاف دنیوی با شما دارد و...

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با اثبات معتاد بودن شاهد میتوانید آنرا جرح کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید شهود را جرح و دفاعیات خود را مطرح کنید.
دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام حداقل دو نفر شاهد عادل لازم است به رای اعتراض کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر این اتهام بر شما وارد باشد مجازات می شوید ربطی به اعتیاد آن ندارد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

شما ایراد جرح شاهد مطرح کنید و هرگونه دلیل و مدرکی مبنی بر صلاحیت نداشتن شاهد در اختیار دارید طی لایحه به دادگاه ارائه نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر شاهد معتاد هست جرح شهود کنید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

باید با ارائه دلایل و مدارک و شهود اقدام به جرح شهود ایشان که دایی شما میباشد نمایید

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود تقاضای جرح شهود نمایید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اگر بتوانبد سابقه اعتیاد ایشان را اثبات نمایید شهادتش مورد قبول قرار نمی گیرد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر اعتیاد داره به شهادت ایشان ایراد وارد نمایید