مشاوره حقوقی رایگان - درب پارکینگ

در یک آپارتمان چهار واحدی و یک سوئیت فقط دو واحد بزرگ پارکینگ دو به دو اختصاصی دارند هر دو پارکینگ یک درب برقی دارد و کنترل هم دست خود مالکان پارکینگ اختصاصی می باشد. این ساختمان یک درب نفر رو هم دارد و تردد از درب های پارکینگ بصورت مشاع انجام نمی شود. آیا دارنده پارکینگ اختصاصی می تواند درب پارکینگ خود را پس از تعویض بصورت شخصی بفروشد.

پاسخ ها :

احمد شاهدی

جناب آقای احمد شاهدی :

با سلام ، اگر درب پارکینگی باشد که توی سند به نام خودش باشد ، مشکلی ندارد . امّا اگر درب پارکینگی باشد که بین دو یا چند پارکینگ ، مشترک است ، درب هم مشترک است و یکی از مالکان ، بدون اجازه مالکان دیگر ، حق فروش ندارد و فروش مال غیر است که قابل پیگیری است.