مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ

باسلام
بنده مدیر یک آپارتمان 6 واحدی هستم که دارای 3 درب ورودی میباشد
که 1 درب برای ورود ماشین... 1 درب برای ورود ساکنین... و 1 درب برای ورود به حیاط...
اکنون واحد 1و2 میخواهند درب ورود ماشین را قفل کنند که ورود و خروج نکنند آیا میتوانند یا خیر؟

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

خير
درب ورودي جزيي از مشاعات ساختمان و همه اجازه تردد و آمد و شد دارند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خیر چون جز مشاعات تلقی وحق چنین اقدامی وجود ندارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
سوال واضح نیست . اگر درب پارکینگ را قفل کنند بقیه ساکنین برای پارک خودرو چکار کنند ؟

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه مسائل آپارتمان نشینی بهتر است که مسالمت آمیز حل و فصل شود ولی در نهایت نباید درب قفل شود و این یک رویه اشتباهی است می‌توان به جای قفل درب امنیت را برای ساختمان آورد مثل دوربین مداربسته

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خیر ؛ چنین اقدامی قانوتی نیست و یک اقدام خلاف قانون است . چرا که در ورودی خودرو ها جزء مشاعات ساختمان محسوب می شود و واحد 1 و واحد 2 نمی توانند مانع رفت و آمد شوند .