مشاوره حقوقی رایگان - خلع ید و اجرت المثل زمین زارعی

سلام استاد گرامی برادرم ملک کشاورزی زراعی را بدونه اجازه قولنامه کرده به مبلغ دو میلیارد تومان حتی داخل قولنامه نوشته شده مقداریش متعلق به فلانی می باشد سند رسمی هم داریم قاضی فرستاده کارشناس، کارشناس مبلع اجرت المثل زمین زارعی با چاه عمیق برقی مکانیزه ابیاری بارانی زیر کشت سیب زمینی را زده 84میلیون تومان در صورتی که بعد از شکایت برادرم 800میلیون تومان خودش ریخته به حسابم من اعتراض کردم گفتم یک میلیارد تومان می باشد اکنون کارشناس محترم زده 84میلیون تومان ممنونم از لطف شما استاد گرامی در صورت اطلاع لطفا راهنمایی نمایید ممنونم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. میتوانید به نظریه کارشناسی اعتراض ودرخواست ارجاع موضوع به هیئت کارشناسی نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است