مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن حق سنوات یا پایانکار

باسلام بنده با 25 سال سابقه دردفترخانه
اسناد رسمی خودم را بخاطر دیسک کمر و سیاتیکم، بازنشسته کردم، الان سردفتر بهم پایانکار نمی‌دهد می‌گوید برو شکایت کن
ازطرفی هر6 ماه من اقرارنامه رسمی امضا کردم که کلیه حقوق مزایا حق سنوات پاداش گرفتم (البته اجباری ) چون کارفرمایم میگفت امضا نکنی اخراجی ، درحالی‌که من وجهی نگرفتم ،
الان یکسال از بازنشستگی م گذاشته وکارفرمایم قصد دادن پایکانکار را ندارد و پرس جو کردم میگن چون اقرارنامه دادی نمیتونی پایانکار بگیری آیا واقعن من کارگر باید ازحقم بگذرم یا راهی داره ؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام دردعاوی علیه کارفرما اقرار به وصول بدون ارائه سایر مستندات قوی از طرف کارفرما از قبیل فیش واریز بحساب کارگر و… مجاز نبوده و معمولا واحدهای حل اختلاف اداره کارونیز ادارات تامین اجتماعی اصل را برصحت گفته های کارگر میگذارند،مگر اینکه خلاف آن توسط کارفرما بامدارک محکم وکافی اثبات گردد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره کار موضوع را پیگیری کنید