مشاوره حقوقی رایگان - قرعه کشی خانگی

با سلام خدمت همه وکلا محترم بنده در یک قرعه کشی خانگی از سال 99 شروع کردم وهر ماه 750 هزار تومان واریز ویا کارت میکشیدم بعد از این مدت نفر آخر قرعه کشی اسم من درآمد
البته اسم قرعه رابنام پسرم که 6 سالشه گذاشتم
الان مدیر قرعه کشی حاضر نیست که پولاروید پرداخت کنه
چون زن من خونه پدرش رفته قهر میگه شما مشکل دارین ونمیتونم پولا روبدم چون اکثر وقتا خانمم می‌رفته مغزشون با کارتی که بنام خانمم بود میکشید من بش میگم درسته که کارت بنام خانمم هست ولی یارانه من وبچه هامه که هر ماه برای قرعه واریز می‌کردیم. الان خانمم این بهانه را گرفته که من پرداخت میکردم ومدیر قرعه میگه من پول نمیدم مگر به توافق برسید
الان سوالم اینه که چه دادخواست ویا شکایتی بر علیه چه کسی کنم که بتونم به حقم برسم. خانمم نیست که پرینت از حسابش بگیرم ومن چند سال پیش یارانه من وبچه هامو بنام خانمم زدم

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

باید دید چه کسی در قرعه کشی پسر بچه تان را ثبت نام کرده است