مشاوره حقوقی رایگان - گواهی حصر وراثت محدود

با سلام
تا جایی که اطلاع دارم گواهی حصروراثت دو نوع است محدود و نامحدود و محدود برای اموال زیر پنج میلیون تومان است .
اگر شخصی فوت کند و یک وارث داشته باشد و در حساب بانکی متوفی بالای پنج میلیون پول باشد آیا وارث برای برداشت پول حتما باید گواهی حصر وراثت نامحدود ارائه دهد ؟؟ با گواهی انحصار وراثت محدود امکان برداشت وجه بالای پنج میلیون وجود ندارد؟

پاسخ ها :

گواهی حصر وراثت محدود گواهی حصر وراثت ارث