مشاوره حقوقی رایگان - کمیسیون 146 و 121 ناجا

سلام 18 سال سابقه خدمت در ناجا را دارم‌و در حال خدمت هستم .دارای سطح سلامت 3 اعصاب و روان و سطح 3 جراحی مغز و اعصاب و دیسک 4 و 5 و تنگی کانال نخاع را دارم. معاف از مشاغل سخت و ایستادن بیشتر از 30 دقیقه و هر گونه آماده باش هستم.کمیسیون 146 داشتم که پرونده را به کمیسیون 121 ارجاع دادند.برایم عدم کارایی زده اند.با یک وکیل مشاوره گرفتم گفت به کارشناس بیمه و کار مراجعه کن اما متوجه نشدم. از شما خواستم سوال کنم در ک 121 بازنشسته میشوم یا باز خرید میشوم و یا اینکه با اخذ تعهد به ادامه خدمت مشغول میشوم با تشکر سرگرد حسینی

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام.
باعنایت به نظریه کمیسیون،
یگان خدمتی(ناجا) درمورد تعیین تکلیف شما اقدام می نماید.
ودرصورت موافقت یگان خدمتی،محتمل است برای شما بازنشستگی پیش از موعد،بازخریدی میسر گردد.