مشاوره حقوقی رایگان - مرخصی زایمان

سلام من نیروی شرکتی طرح تحول سلامت هستم ما هرسال شرکت هامون عوض میشه الان این شرکت جدید که امده نیروهایی که مرخصی زایمان رفته اند را میخواهد نگیرد و میگه چون قرارداد با من ندارید نیروهایی که در مرخصی زایمان هستند را دیگه نمیگیره ایا از لحاظ قانونی این حق راداره؟

پاسخ ها :

احمد شاهدی

جناب آقای احمد شاهدی :

با سلام ، چون شما با یک شرکت دیگری قرار داده داشته اید و با این شرکت جدید ، قرارداد کاری ندارید ، حقّی نسبت به شرکت جدید ندارد و شرکت جدید ، تکلیفی نسبت به شما ندارد.