مشاوره حقوقی رایگان - پدر اعتیاد به مواد و الکل ضرب و شتم و فحاشی فرزند و همسر

سلام من 21 سالمه،شغل پدرم از بچگیم طوری بود که خونه نبود اکثر اوقات و ما حتی هفته ای یک یا دو بار هم پدرمون رو نمیدیدیم اون زمان من زندگی خوب و پر از آرامش موفقیت تحصیلی داشتم به لطف مادرم که همیشه خیرخواهمون بوده. الان چندسالی میشه که اموالشو فروخته و نشسته خونه بیکار و افتاده به جون ما و مادرم، اعتیاد داره مواد و الکل مصرف میکنه حتی یکبار میخواسته من رو بکشه اگه خواهر و برادرم نبودند من الان زنده نبودم، مادرم سرکار میره تا خرجمون رو بده من خودم هم کار میکنم چون حتی خرج غذا خوراک و پوشاک هم نمیکنه هر شب دعوا فحاشی و تهدید حتی ضرب شتم میکنه گاهی با مادرم که بچه ها مدرسه و دانشگاه نرن خواهرم کیست داره و به تازگی عمل جراحی سینه انجام داده استرس براش سمه حتی پول عمل خواهرم نمیداد و مادرم به سختی پولش رو تهیه کرد تا خواهرم عمل شه الان باز هم رشد کرده از فشار روحی اظطرابی که پدرم وارد میکنه تو خونه مادرم همش بخاطر حفظ آبرو تحمل میکنه ولی من میخوام این آدم به جزا تمام بلاهایی که این چندسال سر هممون اورده برسه که قطعا عدالت و قانون کارش همینه هیچ انسانی حق آزار رساندن به دیگری نداره.چطور باید قانونا پیگیری کنیم؟ آیا صرفا با اورژانس اجتماعی مشکل حل میشه؟ من میترسم این آدم بعدش بیشتر بلا سرمون بیاره

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.