مشاوره حقوقی رایگان - عدم تفکیک ملک

سلام وقت بخیر
ایا ساختمانی که تفکیک اپارتمانی نداره. قانون مشاعات اپارتمانی در ان اعمال نمیشه یا میشه شکایتی کردم به عنوان رفع تصرف عدوانی
کارشناس عنوان کرده چون تفکیک نداره طبق قانون رعایت نمیشه؟ کدام قانون الله علم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مشاع باشد قانون مربوط به املاک مشاع باید رعایت بشه و کسی حق تصرف در مشاعات را بدون اجازه سایر مالکین ندارد.