مشاوره حقوقی رایگان - کیفیت ضعیف فرش خریداری شده

با سلام
اگر فرش خریداری شده کیفیت ضعیف داشته باشه و دارای مشکل باشه چگونه میشه پیگیری کنیم.
بنده 4 تخته فرش از مجتمع فرش زندیه در شیراز خریداری کردم بعد از یکماه که استفاده کردم متوجه 2 تا مشکل شدم
1_ نوع فرش با اون چیزی که در فروشگاه توسط متصدی توضیح داده شد فرق کرده
2_ شیرازه فرش در حال خراب شدن و برش فرش هم مشکل داره
در صورت امکان راهنمایی بفرمایید
با تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
اگر فاکتور خرید دارید قابل پیگیری است

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. امکان پیگیری اتاق اصناف، اتحادیه، سازمان تعزیرات فراهم است.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

می‌توانید با استناد به خیار قرن فاحش تقاضای فسخ نمایید و یا مبل تفاوت قیمت البته قبل از آن باید تامین دلیل کنید