مشاوره حقوقی رایگان - مرخصی قبل زایمان

با سلام
بنده باردار هستم و معلم هستم .
2 ماه آخر بارداری بنده در ماه های مهر و آبان می باشد و طبق بخشنامه ی رسمی این 2 ماه را مرخصی گرفتم مشروط بر اینکه از مرخصی 9 ماهه ی بعد زایمانم 2 ماه کم شود و آموزش پرورش با مرخصی بنده موافقت کرده است .
اما امروز که برای دریافت حقوق مدارکم را به تامین اجتماعی تحویل دادم گفتند به گواهی استراحت پزشک نیاز داری درصورتی که طبق بخش نامه ی رسمی خانم های شاغل می توانند 2 ماهه ی اخر بارداری از مرخصی زایمان استفاده کنند و بعد از مرخصی زایمانشان 2 ماه کسر می شود و نیازی به گواهی پزشک نیست .
با پزشک که صحبت کردم با دادن گواهی استراحت 2 ماهه موافقت نکردند چون از لحاظ جسمی مشکلی نداشتم .
الان باید چه کار کنم که بتونم حقوقمو از تامین اجتماعی بگیرم ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید