مشاوره حقوقی رایگان - تصرف عدوانی و مزاحمت

سلام با توجه به اینکه رای قطعی دادگاه نسبت به شکایت سکنه در محل پارک در مشاعات نسبت به خودرو دوم بنده وتوافق اکثریت سکنه دادگاه صرفا به ادعای شهود بنده را محکوم کرده به رفع تصرف و مزاحمت و بعد از اجرای حکم همین شهود و به اتفاق دیگر سکنه صورت جلسه جدید تنظیم و همین محل را که رای قطعی دارد از بنده سلب و خودشان استفاده و دیگر مزاحمت مطرح نیست و بنده نیز شکایت کردم اما قضات و دادگاه تجدید نظر رای به برائت داده آمد ضمنا کار کارشناسی امده و به استناد ماده 6قوانین تملک گفته مشاعات با نظر اکثریت با داشتن سندو صورت مجلس تفکیکی مزاحمت ندارد تمامی احکام چه انها و چه بنده در دادگاه کیفری بوده لطفاً جهت جلوگیری از تشییع حقم راهنمای فرماید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
تصرف قسمت های مشاع مستلزم رضایت تمام مالکین است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است