مشاوره حقوقی رایگان - پارک دو‌ خودرو در ساختمان

یکی از همسایه های در فضای جلوی پارکینگ خودش و در حیاط ماشین دوم خود را پارک میکند و دیگری جلوی ماشین اول ماشین دوم رو پارک میکنه که ب اندازه یک ماشین از فضای مشاع اشغال میکنه ، اپارتمان 5 واحد دارد که همه دارای دو‌ماشین می باشند سوال من اینه که ما و طبقه 5 امکان پارک دو ماشین رو در فضای حیاط نداریم چ تقصیری داریم و ایا حق ما نیست که شکایت کنیم؟

پاسخ ها :

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
استفاده از فضای مشاعی حق همه ی ساکنین است . اگر برایتان ایجاد مزاحمت میکند دعوای رفع مزاحمت طرح کنید .

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

چرا اگر انها فقط یک پارکینک دارند حق پارک ماشین اصافی را ندارند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید شکایت کنید.
بدون رضایت شما حق پارک در مشاعات را ندارند.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

هیچ کس نمی تواند از مشاعات استفاده شخصی که مزاحمت برای دیگران ایجاد می کنند داشته باشد و غیر اینصورت قابل پیگیری است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام وقت بخیر باید بررسی دقیق و سنجیده انجام شودد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
نمی تواند بیشتر از یک ماشین پارک کند
در صورت اذیت می توانید دعوای رفع مزاحمت علیه ایشان تنظیم نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر
هر واحد فقط میتواند یک خودرو در پارکینگ پارک نماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله شما میتوانید بابت مزاحمت در مشاعات شکایت کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

تصرف در مشاعات با اذن کلیه مالکان میسر است...

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام هیچکس نمی توانید بیش از یک خودرو پاک کند