مشاوره حقوقی رایگان - سایقه کیفری رابطه نامشروع

سلام بنده سه سال پیش با یکی دوست شدم با تلفن فکر میکردم دختر زن در اومد بعد همسرش از ماشکایت کرد منم گفتم اره تو دادگاه باهاش حرف زدم ولی به من گفته بود دخترم بعد قاضی حکم 99 تا شلاق تعزیری داد الان من تو اسنپ میخوام کار کنم گقتن که سابقه داری باید بری اماکن عمومی نیروی انتظامی الان من سابقه کیفری دارم یا نه پشتیبانی اسنپ گفت اگه سابقه کیفری داشته باشین نمیتوانید با ما کار کنید لطفا بگین مال من سابقه کیفری حساب میشه یا نه

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

با توجه به اینکه صرفا محکومیت قطعی کیفری در جرایم عمدی طبق ماده 25 قانون مجازات اسلامی مصوب سال 1392 محکوم علیه را در مدت های مقرر در ذیل این ماده از حقوق اجتماعی محروم می نماید . بنابر این در غیر موارد مذکور در بندهای ذیل این ماده محکوم علیه فاقد سابقه کیفری محسوب می گردد و لزومی به درج در گواهی صادره نیست و باید گواهی عدم سوء پیشینه کیفری صادر گردد. »در جرم شما که شلاق تعزیری است سو پیشینه ندارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بنظر خیر مدت مجازات تبعی رفع شده است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما دارای سابقه کیفری غیر موثر میباشید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

خیر در حال حاضر بابت اون پرونده سوء سابقه کیفری ندارید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام ، با تایید اماکن امکان کار دارید ، خیر سابقه کیفری محسوب نمیشود

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

مراتب محکومیت شما در پیشینه کیفری درج می شود ، لکن خوشبختانه در گواهی های صادره از مراجع ذیربط منعکس نمی گردد، مگر به درخواست مراجع قضایی برای تعیین بازنگری در مجازات.