مشاوره حقوقی رایگان - امین نامه

سلام،من مادرسه فرزندخردسالم که به علت اختلافات بین من وشوهرم یک وسال ونیم جداازهم زندگی میکنیم وپرونده طلاق دارم ولی هنوزطلاق نگرفتم وفرزندانم پیش خودم زندگی میکنن برای تحت پوشش شدن برای بهزیستی اقدام کردم ولی گفتن بایدقیم نامه یاامین نامه داشته باشی باچه شرایطی وچگونه قیم نامه بگیرم؟

پاسخ ها :

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

فرزندانتان دارای ولی قهری هستند در حال حاضر این امکان برای شما وجود ندارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
با نامه از دادگستری اقدام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
تا زمانی که پدر فرزند ، در قید حیات باشد قیم ، تعیین نخواهد شد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام فرزندان پدر دارند قیم معنایی ندارد شما مطالبه نفقه فرزندان خود را از پدر داشته باشید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام درخواست نصب قیم از دفتر سرپرستی دادسرای محل سکونت