مشاوره حقوقی رایگان - امین نامه

سلام من 4 سال پیش عقد موقت کردم و الان یک پسر 2.5 ساله از ازدواج موقتم دارم واسه پسرم شناسنامه نگرفتم رفتم ثبت احوال برگه بیمارستان و نشون دادم گفتن امین نامه ببرم راهنمایی میفرمایید

پاسخ ها :

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

یک استشهادیه تنظیم کنید و به اداره ی ثبت تحویل دهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با فرض اینکه ازدواج شما ثبت رسمی شده است استشهادیه تنظیم بفرمائید و به اداره ثبت احوال تقدیم کنید.

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بدوا میبایست ازدواج موقت را به ثبت برسانید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

چنانچه ولی قهری( پدر و جد پدری و وصی منصوب از سوی آنها) نتواند به امور کسی که ولایت از او را بر عهده دارد (مولی علیه)، رسیدگی نماید دادگاه برای اداره ی اموال مولی علیه موقتا اقدام به نصب امین می نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید ابتدا به واحد سرپرستی دادسرا مراجعه نمایید و درخواست نصب امین را نمایید تا امین تعیین گردد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

ازدواج شما ثبت رسمی شده است استشهادیه تنظیم بفرمائید و به اداره ثبت احوال تقدیم کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق ثبت‌ احوال موضوع را پیگیری کنید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام ابتدا ازدواج موقت را ازطریق داذگاه ثبت کنید بعد استشهادیه تنظیم کنید

مرضیه صفدری

سرکار خانم مرضیه صفدری :

با سلام و درود. ابتدا ازدواج موقت ثبت شود و سپس با استشهادیه به اداره ثبت مراجعه نمایید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

ابتدا باید ازدواج موقت را ثبت نمایید