مشاوره حقوقی رایگان - شکایت متقابل

سلام خسته نباشید.من و همسرم با هم با یک موضوع از دونفر شکایت کردیم بخاطر ضرب و جرح عمدی.یکی از اون دونفر که همسرم از آن شکایت کرده شکایت متقابل کرده از همسرم،ميخواستم بدونم من میتوانم درخواست اجرای حکم بدم چون اون کسی که من از ایشان شکایت کردم اعتراضی نداده.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله شما می توانید از طریق شعبه موضوع را پیگیری کنید.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در پرونده کیفری به صورت خودکار به اجرای احکام میرود در حقوقی لازم است تقاضا شود