مشاوره حقوقی رایگان - احراز شهادت

با سلام
برادر بنده خلبان بودند که طی ی پرواز آموزشی هواپیمای ایشان ب دلیل نبوددید سقوط میکنه
کمک خلبان شهادتش رو احراز کردند ولی برادر بنده رو ب دلیل اینکه مسئولیت پرواز با ایشون بوده رو رد کردند
فراجا و هوافراجا ایشون رو شهید قبول داره اما ستاد کل ب دلیل انحراف از مسیر ایشون رو شهید حساب نکرده
حالا دادگاه نظام ایشون رو هم شهید ب حساب اورده و احراز کرده و دیه کامل هم تعلق میگیره
آیا الان بنیاد شهید هم موظف هست ک ایشون رو شهید ب حساب بیاره؟
آیا ستاد کل هم باید میپذیره؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
باید ستاد کل موافقت نماید
پیگیری نمایید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بنیاد شهیدبنابه دستور ارگان خدمتی فرد متوفی،انجام وظیفه مینماید.
وصرفا نهادیست متولی امور شهدا وایثارگران وجانبازان معرفی شده از ناحیه ارگان های خدمتی به آن.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری اگر رای دادگاه وجود دارد.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام ستاد کل باید شهادت ایشان را احراز کند و بنیاد شهید موظف به پذیرش است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ستاد کل در صورتی که شهادت ایشان را احراز کند بنیاد شهید موظف به پذیرش این امر خواهد بود.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان‌ مربوطه موضوع را پیگیری کنید